Пу-Ер ШЕН "Гурман з рисом" витримка 30 років
Основні характеристики
Пу-Ер ШЕН "Гурман з рисом" витримка 30 років
Шен пуер з дуже цікавим смаком, виготовлений з невеликим копченням, що дає пікантні нотки сушених сухофруктів, також у смаку присутні ледь вловимі нотки клейкого рису.
За старих часів пуер ферментувався під час транспортування та передпродажного зберігання. Але в другій половині 20 століття, зі збільшенням попиту та скороченням часу доставки, він перестав встигати дозрівати до потрібного рівня. Тому, у роки 20 століття, було придумано технологія прискореного старіння (ферментації) пуера. Так з'явилося два основних види пуеру – виготовлений за традиційною технологією – «сирий пуер» - Шу Пу Ер, і, за прискореною технологією – «приготовлений пуер». Обидва пуери мають більш-менш однаковий набір корисних властивостей, і відрізняються нюансами смаку та аромату, і то лише на початковому, не далекому від завершення виробничого процесу, етапі ферментації. Сирий пуер цікавий тим, що ступінь його ферментації тривалий час (2-3 роки) можна контролювати самостійно. Згодом гіркоту та грубість свіжого листа замінюється вишуканістю та легкою гіркуватістю.
- Ціна на сайті за 50 грам